Geplaatst op: 11 januari 2012

Aalburg.net heeft tijdens de feestweek van Aalburg FM een kijkje genomen achter de schermen bij de live radio uitzendingen. Op de website aalburg.net is inmiddels een uitgebreid verslag hiervan te lezen over het radio maken. Redacteur Cor Spek kwam midden in de feestweek van Aalburg FM een kijkje nemen en proefde de sfeer van werklust, vrijwilligersinzet en het echte radio gevoel.

Tussen Kerst en Oud&Nieuw was het een groot prijzenfestijn op Aalburg FM, genoeg rede voor Aalburg.net dus om even de sfeer te proeven van deze lokale omroep. Eenmaal aangekomen in de studio in Veen, had hij een interview met Corne Smits uit Babyloniënbroek en met mij.

Sinds augustus ben ik wekelijks elke vrijdagavond te beluisteren met mijn eigen Vrijdagavondshow op Aalburg FM, van 21.00 tot middernacht. De feestweek van Aalburg FM was, tot nu toe, één van mijn hoogtepunten bij het lokale radiostation. Aalburg.net heeft de sfeer en het succes van de feestweek goed weten te verwoorden in het artikel op hun website.

Klik hier om het artikel van Aalburg.net over de uitzendingen van Aalburg FM te lezen.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Reageren