Geplaatst op: 5 maart 2012

Komende week wordt een druk weekje. Dinsdag, woensdag en donderdag zal ik namelijk een midweekje vertrekken richting een vakantiepark, dit allemaal ten behoeve van het project maatschappelijk investeren van woonservice Meander uit Werkendam.

Tijdens het midweekje van het project maatschappelijk investeren van woonservice Meander, zullen er diverse dingen aan bod komen. De zes jongeren uit het jongerenbestuur reizen af naar een vakantiewoning in een groot vakantiepark. In dat vakantiepark zullen we elkaar als groep beter leren kennen, maar worden we ook bewust gemaakt van onze presentatietechnieken en de omgang met de pers en reacties vanuit de gemeenschap. Tijdens de drie dagen worden we klaar gestoomd voor de grote uitdaging, de uitdaging die AlteNU heet!

Persoonlijk heb ik er erg veel zin in, sta open voor de grote uitdaging van het maatschappelijk investeren en ben benieuwd wat er tijdens de midweek allemaal naar voren komt. Via mijn Twitter account @henriverhagen, zal ik u zoveel mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen vanuit het vakantiehuisje.

Voor meer informatie over het project AlteNU kunt u terecht op www.altenu.nl.

Tags: , , , , , , , ,

Reageren